فهرست پاڪستان جون ڍنڍون

کليل ڄاڻ چيڪلي، وڪيپيڊيا مان
Jump to navigation ڳولا ڏانهن هلو
نالو تصوير سمنڊ جي سطح کان بلندي ه!class="sortable"|هنڌ 'تفصيل
آنسو ڍنڍ Ansoo Lake.jpg 4,126 ميٽر وادي ڪاغان، ضلعو مانسهره، صوبو خيبر پختونخواه

34°48′53.75″N 73°40′33.10″E / 34.8149306°N 73.6758611°E / 34.8149306; 73.6758611

باغ سار ڍنڍ 975 ميٽر ضلعو ڀمبر، آزاد ڪشمير

33°02′43″N 74°11′50″E / 33.0453°N 74.1971°E / 33.0453; 74.1971

بنجوسه ڍنڍ 150x150px 1981 ميٽر راولا ڪوٽ، ضلعو پونڇ، آزاد ڪشمير 33°48′38″N 73°48′59″E / 33.81056°N 73.81639°E / 33.81056; 73.81639
چيتا کتا ڍنڍ 3962 میٹر وادي شنتر، آزاد ڪشمير 34°55′8″N 74°31′18″E / 34.91889°N 74.52167°E / 34.91889; 74.52167
عطا آباد ڍنڍ Attaabad lake.jpg - وادي هنزه، ضلعو هنزه نگر، صوبو گلگت بلتستان

36°20′12.62″N 74°52′3.12″E / 36.3368389°N 74.8675333°E / 36.3368389; 74.8675333

ڪينجھر ڍنڍ Keenjhar Lake Thatta.jpg - ضلعو ٺٽو، صوبو سنڌ

24°57′N 68°03′E / 24.950°N 68.050°E / 24.950; 68.050

منڇر ڍنڍ Manchar SPOT 1299.jpg - ضلعو دادو، صوبو سنڌ

26°25′23″N 67°40′23″E / 26.423°N 67.673°E / 26.423; 67.673

ڪلر ڪهار ڍنڍ Visit To Hari Pur, Khewra And Kallar Kahar (97).JPG - ضلعو چڪوال، صوبو پنجاب

32°46′31″N 72°42′25″E / 32.7752°N 72.7070°E / 32.7752; 72.7070

هاليجي ڍنڍ - ضلعو ٺٽو، صوبو سنڌ

24°48′21″N 67°46′46″E / 24.8059°N 67.7794°E / 24.8059; 67.7794

ڊرگ ڍنڍ - ضلعو قمبر-شهدادڪوٽ، صوبو سنڌ

27°34′05″N 67°55′48″E / 27.568°N 67.930°E / 27.568; 67.930

حمل ڍنڍ - ضلعو قمبر-شهدادڪوٽ، صوبو سنڌ

27°26′56″N 67°37′55″E / 27.449°N 67.632°E / 27.449; 67.632

هڏيري ڍنڍ - ضلعو ٺٽو، صوبو سنڌ

24°49′42″N 67°51′37″E / 24.82833°N 67.86028°E / 24.82833; 67.86028

هنه ڍنڍ Hanna Lake Quetta P1140271.jpg - ضلعو ڪوئٽه، صوبو بلوچستان

30°15′26″N 67°06′02″E / 30.2572°N 67.1006°E / 30.2572; 67.1006

کبڪي ڍنڍ Khabeki Lake.jpg - ضلعو خوشاب، صوبو پنجاب

32°37′19″N 72°12′50″E / 32.6219°N 72.2140°E / 32.6219; 72.2140

مهودند ڍنڍ Mahudand Lake 01.jpg - ضلعو سوات، صوبو خيبر پختونخواه

35°42′50″N 72°39′01″E / 35.7138°N 72.6502°E / 35.7138; 72.6502

شنگريلا ڍنڍ (لوئر ڪچورا) ShangrilaSkardu1090.JPG - اسڪردو، ضلعو اسڪردو، صوبو گلگت بلتستان

35°25′37″N 75°27′17″E / 35.4269°N 75.4546°E / 35.4269; 75.4546

سيدگئي ڍنڍ 150x150px - اوشيرئي دره،دير بالا، صوبو خيبر پختونخواه

۔

پائي ڍنڍ Paaye Lake.jpg - ڪاغان، صوبو خيبر پختونخواه

۔

سيف الملوڪ Saiful muluk during June.JPG - ڪاغان، صوبو خيبر پختونخواه
جبه زومالو ڍنڍ Jabba Zomalu Lake,.JPG - سوات، صوبو خيبر پختونخواه
سري ڍنڍ - ڪاغان، صوبو خيبر پختونخواه
مهوڊنڊ ڍنڍ Mahudand Lake 01.jpg - سوات، صوبو خربر پختونخواه
دورال ڍنڍ Swatvalley b 005.JPG - سوات، صوبو خيبر پختونخواه
لالوسار ڍنڍ Lulusar Lake.jpg - ڪاغان، صوبو خيبر پختونخواه
تربيله ڍنڍ 150x150px - تربيله،ضلعو هري پور ، صوبو خيبر پختونخواه
نمل ڍنڍ 150x150px - ميانوالي ، صوبو پنجاب